Prøv Yoga

Yoga er en gammel indisk treningsform for kropp og sjel. Yoga betyr enhet, og samspillet mellom kropp, pust og bevissthet er et grunnleggende prinsipp. Yoga har både fysiske og mentale virkninger. Når du praktiserer yoga blir du roligere, sterkere og mykere.

Et yogakurs vil inneholde fysiske øvelser, pusteøvelser, balanseøvelser, enkel meditasjon og avspenning. De fysiske stillingene kan hjelpe deg med å løse opp spenninger i kroppen. Mange av øvelsene er spesielt gode for rygg, nakke og skuldre. Gjennom pusteøvelsene vil du med enkle grep lære å utvikle en roligere og dypere pust.

Forskning viser at yoga kan forbedre søvn, senke blodtrykket, redusere stressnivå og bedre pusten. Utøvelsen av yoga er tro-, verdi- og livssynsnøytral. Yoga passer like godt for menn som for kvinner i alle aldre.

Yoga handler om å komme nedpå, ikke om ambisjon, å finne den perfekte kroppen eller den perfekte posituren – mer om å komme hjem til deg selv. Dét føles som den sanne yoga-veien. Å ha ro, stillhet i deg selv, så du kan føle din egen natur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close