Marpa

I 1997 startet Marpa reisen på søken etter sannhet og frihet, noe av det første han prøvde var Yoga og Meditasjon. I 1998 møtte han sin spirituelle mester, Vasant Swaha, som har vært og fremdeles er hans største og viktigste inspirasjons kilde. Dette møtet ble et stort vendepunkt og hele hans liv fikk en helt annen mening og et annet fokus. Siden den gang har han deltatt og vært med-arrangør på utallige selvutviklings kurs og meditasjons retreats i Norge, Sverige, Italia, India, Nepal, Brasil og Thailand.

Siden 2000 har Marpa vært bosatt i Hedalen og var med på å starte Dharma Mountain meditation & freedom resort. Til daglig jobber han som musikk lærer og som miljøarbeider i Sør-Aurdal Kommune, ellers så driver han med video produksjon, massasje, spiller el-bass, og selvfølgelig Yoga og Meditasjon.

Det finnes mange forskjellige typer yoga, Marpa har satt sammen en egen liten mix som kan kalles for avslappende yoga eller “marpayoga.” Det er mye fokus på pust og tilstedeværelse, og å være oppmerksom på hva man gjør og at man samtidig slapper av. Når man blir bevisst og oppmerksom på hva som skjer, og er totalt våken og avslappet, da er man tilstede i øyeblikket og kan man komme i en meditativ tilstand.

Marpa close up portrett

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close