Nyheter!

Onsdags-Yoga i Hedalen fra 22.mai

Kl 18:00-19:00, og fra 20:00-21:00. Velg den tiden som passer best!

Sted: Kroken, Brunbakklivegen 1

Det er bra om du har løse og behagelige klær, en yoga matte og en god sittepute. Har også noen puter og yoga matter du låne. Det er bra om du kommer noen minutter før vi starter, gjerne 5-10 min slik at du får litt tid til å senke skuldrene før vi starter.

Påmelding innen 20.mai på sms til 41163136

Priser:
180kr for drop-in
600kr for 4x

Massasje i Hedalen

Den beste gaven du kan gi til deg selv eller noen du er glad i.

Massasje høres ut som luksus, men vi trenger det for å holde oss i god form både fysisk og psykisk. Man kan aldri få for mye massasje, fakta er vel at de fleste får det veldig sjelden eller aldri. Massasjens virkninger er at kroppen gjenoppretter seg selv og kommer i balanse. Stressende dager og vanskelige situasjoner og mye arbeid kan få både nakke- og rygg muskler anspente og vonde.

Jeg har drevet med massasje siden 1998 og har bl.a jobbet på flere Spa og hoteller, Sundvolden, Beitostølen Spa, Norefjell og Farris Bad.

45 min massasje koster 450 kr og 60 min koster 700kr. Det inkluderer massasje av rygg, nakke, armer og ben. Har du spesielle plager i f.eks rygg så kan vi jobbe noe ekstra der slik at behandlingen blir tilpasset din kropp og ditt behov.

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close