Nyheter!

Yoga i Hedalen og i Begnadalen!

Begnadalen: Hver tirsdag kl 20-21 fra 16.januar på Soltun Bygdehus i Garthus, v/inng. til Nord-Garthus Gård. Valdresvegen 2094, 2930 Bagn.

Hedalen: Hver onsdag kl 1930-2030 fra 17.januar på Kroken, til høyre for Hedalsheimen og Fjellsyn. Brunbakklivegen 1, 3528 Hedalen.

Det er bra om du har løse og behagelige klær, tar med en pute og en Yoga matte om du har. Det er også mulig å låne en matte inntil du får skaffet deg din egen. Det er også bra om du kommer noen minutter før vi starter, gjerne 5-10 min.

180 kr per gang, eller klippekort med 4/8 klipp for 600/1200 kr

Kan betales med Vipps, kontant eller bankoverføring.

Velkommen!

Massasje i Hedalen!

Massasje høres ut som luksus, men vi trenger det for å holde oss i god form både fysisk og psykisk. Massasjens virkninger er at kroppen gjenoppretter seg selv og kommer i balanse. Stressende dager og vanskelige situasjoner og mye arbeid kan få både nakke- og rygg muskler anspente og vonde.

Jeg har drevet med massasje siden 1998 og har bl.a jobbet på flere Spa og hoteller, Sundvolden, Beitostølen Spa, Norefjell og Farris Bad.

En time massasje koster 700 kr. Det inkluderer massasje av rygg, nakke, armer og ben. Har du spesielle plager i f.eks rygg så kan vi jobbe noe ekstra der slik at behandlingen blir tilpasset din kropp og ditt behov.

Velkommen!

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close